Werken bij Luxedy: kom jij ons team versterken als shopmanager?

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Werken bij Luxedy: kom jij ons team versterken als shopmanager?

Hey, ik ben Dorien van Luxedy. Ongeveer acht jaar geleden startte mijn Luxedy-avontuur: een webshop met juwelen van voornamelijk Belgische merken. In 2018 opende ik de fysieke winkel in Kalmthout met naast juwelen ook hippe kledingmerken en accessoires. 

Ik kies bewust voor trendy stuks die lang meegaan en eindeloos te combineren zijn, ook tijdens de volgende seizoenen. Je kan bij ons terecht voor een volledige outfit, ik vind niets leuker dan outfits samen te stellen waarin de klant zich helemaal goed voelt! 

Elke week komen er nieuwe stuks binnen, dus de winkel ziet er telkens anders uit. Onze klanten zijn dan altijd heel benieuwd! Elke dag opnieuw vrouwen inspireren, stylen en zien stralen in een Luxedy-outfit, het is een geweldige job! En die job kan nu ook de jouwe worden, want we zijn op zoek naar een shopmanager die ons team drie dagen per week komt versterken. Ben jij degene die we zoeken? 

 

Werken bij Luxedy is een feestje! 

Je voelt je meteen thuis in ons jong en gezellig team! Positiviteit en enthousiasme zijn hier dagelijkse kost. We hebben een super leuk vast cliënteel dat regelmatig langskomt voor een nieuwe outfit. Maar hoe ziet zo’n dag als shopmanager bij Luxedy eruit? 

Onze winkel is open van dinsdag tot en met zaterdag, van 11 uur tot 18 uur. De bestellingen van de webshop verwerken we nog voordat de winkel open gaat. Zo kunnen we door de dag de pakketjes op tijd naar de post brengen.

Nadien zetten we de winkel op orde, hangen of plooien we de kleding netjes, we zetten de verwarming aan en we zetten de muziek op om een aangename sfeer in de winkel te creëren. Kortom, je bent verantwoordelijk voor een goede presentatie van de winkel. 

Zodra de winkel open gaat, staan we klaar om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te helpen. Een van de belangrijkste taken als shopmanager is dan ook stylingadvies geven, je inleven en luisteren naar de wensen van de klant. 

Op het einde van de dag sluiten we de winkel netjes af. 

 

Jij past in onze winkel want 

  • … je bent spontaan en sociaal.
  • … je hebt een passie voor mode en een voorliefde voor juwelen en accessoires. 
  • … je bent enorm leergierig, ook al heb je geen ervaring in fashion.
  • … je voelt je wel thuis op social media en je bent niet bang om te verschijnen op onze Instagram. 
  • … je kan verantwoordelijkheid opnemen en georganiseerd te werk gaan. 
  • … je woont in de buurt van Kalmthout. 

 

Solliciteren 

Wij zoeken iemand voor 3 dagen per week, deze dagen zijn nog in overleg te bepalen. 

Word jij helemaal blij bij het lezen van deze vacature? Heb jij stiekem al heel veel goesting gekregen om ons team te versterken? Solliciteer dan door te mailen naar dorien@luxedy.com met jouw motivatie en CV. 

 

RELATED ARTICLES