Klant in de kijker: Katrien gaat uit haar comfortzone met kleur!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Klant in de kijker: Katrien gaat uit haar comfortzone met kleur!

Katrien is 37 en boysmom van twee. Op het moment van onze stylingsessie heeft ze een weekje verlof en daarna start ze aan een nieuwe job als Category Manager bij Makro. In haar vrije tijd gaat ze graag winkelen. Niet per sé om altijd iets te kopen, Katrien komt gewoon echt tot rust in het shoppingcenter of de winkelstraat. Ook boeken leest ze graag, maar daar is met de kindjes niet altijd tijd voor, grinnikt ze.

Ze kent Luxedy al vanaf het prille begin, toen we enkel nog juwelen verkochten. “Dorien heeft altijd hele toffe spullen in de winkel en de combinatie van kleding en juwelen vind ik super,” zegt ze.

Uit de comfortzone van skinny jeans en kleedjes

Wat Katrien moeilijk vindt aan kledij kopen voor zichzelf, is dat de maten altijd zo verschillen. “Ik heb redelijk weinig rondingen dus ik vind wel gemakkelijk kledij, maar ik moet opletten dat het niet te snel ‘tent-achtig’ wordt. Ik draag bijna altijd een skinny jeans of een kleedje, dus ik ben wel benieuwd om eens uit mijn comfortzone gehaald te worden vandaag!” aldus Katrien.

 

Classy met een stoer randje

En of ze uit haar comfortzone werd gehaald! Voor de eerste outfit selecteerde ik een klassieke, zwarte chino broek gecombineerd met een bloesje met ruffle details aan de bovenkant. De look werkt voor Katrien! Omdat de broek een hoge taille heeft en de blouse erin gaat, creëren we een taille. De ruffles aan de bovenkant van de blouse geven Katrien bovenaan ook wat meer volume. We werken de look af met een zwart biker jasje en Katrien rockt deze outfit volledig!

 

Flower power en knallende kleuren

De tweede look krijgt een bedenkelijke blik van Katrien. Een wijde broek met bloemenprint zou ze zelf nooit uit de rekken halen. Maar wanneer ze uit de paskamer komt, zien we de glinstering in haar ogen. De outfit is een hit! Het truitje van … heeft een geknoopt accent vooraan, waarmee optisch een taille wordt gecreëerd. We werken af met een statement jas in een knalkleur en Katrien is klaar voor de herfst. “Ik heb nog nooit zoveel kleur gedragen in heel mijn leven!” roept ze wanneer ze zichzelf in de spiegel ziet.


Wil jij binnenkort ook eens Luxedy ‘model for a day’ zijn? Binnenkort doen we een nieuwe oproep dus houdt zeker onze sociale media in de gaten!

RELATED ARTICLES