Win your wishlist

De allerleukste wedstrijd van het jaar werd zonet weer gelanceerd: WIN YOUR LUXEDY WISHLIST! Het is héél erg simpel om deel te nemen, je kiest jouw favoriete Luxedy goodies uit de onze site en voeg ze toe aan jouw wishlist. 

Je kan tot 150 euro aan goodies toevoegen aan jouw lijstje. Deelnemen is heel gemakkelijk, kijk hieronder om te zien hoe je deze topprijs kan winnen. 

 

Hoe kan je deelnemen?

1. Log je aan of maak een account aan.

2. Bekijk de producten. Vind je een geweldig item dat je wil winnen? Klik op het hart icoontje (add to wishlist) om het item toe te voegen aan jouw lijstje. Je moet ze dus niet toevoegen aan jouw winkelwagen. Dat mag natuurlijk altijd als je niet kan wachten... ;-)

 

3. Om naar jouw wishlist te gaan, klik op het hart icoontje bovenaan de webshop. Hier kan je alle items zien die je in jouw wishlist hebt geplaatst. Onderaan zie je 'Email / Deel jouw wishlist'. Klik op de enveloppe en stuur jouw wishlist naar info@luxedy.com. Zie hieronder op de afbeelding. 

Is er toch iets dat niet 100% lukt, dan mag je ook altijd een screenshot nemen en ons deze doormailen.

 

4. Een extra kans maken om te winnen? Deel jouw wishlist in jouw verhaal op Instagram en jouw naam komt 2 keer in onze pot!

5. Deelnemen kan tot donderdag 26 november om 18u. Dan gaan we al jullie lijstjes verzamelen en wordt er 's avonds al een winnaar gekozen! 

Zo gemakkelijk is het dus! De winnaar brengen we zelf op de hoogte.

Heel veel succes! 

Dorien x

 

RELATED ARTICLES