Nieuw merk | ME&MATS
 

SAY YOU CARE – WAAROM? HIEROM!


Heb jij het al gezien? We hebben er weer een nieuw merkje bij in de webshop: ME&MATS! De Nederlandse oprichter 
Astrid van der Hoeven heeft een duidelijke missie. Astrid vraagt zich vrijwel dagelijks af: waarom vertellen we onze vrienden niet vaker hoe tof we ze vinden? Waarom zeggen we niet tegen onze familie hoe vertrouwd onze band is? Waarom lukt het ons niet om een dierbare te troosten in barre tijden?

 

astrid me&mats

 

Astrid formuleerde met ME&MATS het perfecte antwoord op deze vragen. Ze moedigt jou (en vele anderen) aan om jouw dierbaren te koesteren door vaker te zeggen: I CARE. Voor haar hangt er een erg persoonlijk verhaal aan vast. Astrid verloof haar zoontje Mats slechts een half uurtje na zijn geboorte. Na een periode van intens verdriet realiseerde Astrid zich dat die 30 liefdevolle, overweldigende minuten met Mats misschien wel de gelukkigste uit haar leven waren. Dit is hoe ME&MATS ontstond, uit het besef dat elk moment, hoe verdrietig ook, een gouden randje heeft.

 

 

ONS NIEUWE CADEAU LABEL

 

Alle cadeaus van ME&MATS hebben één ding gemeen. Ze zeggen: I CARE. Alle cadeautjes zijn een makkelijke – maar ijzersterke – manier om je dierbaren te vertellen hoezeer je hen waardeert en dat je aan ze denkt. En dat is precies wat we bedoelen als we zeggen: SAY YOU CARE! 

Het assortiment bestaat uit geurkaarsen, handzeep, thee, shower foams,... met telkens een leuke boodschap op een prachtig ontworpen verpakking.

me&mats

HET UNIEKE ME&MATS PARFUM

 

Het kostte hen weken, zo niet maanden, om de unieke ME&MATS geur samen te stellen. Een lange weg van ups en downs, want ze ontdekten als snel hoe sterk geuren op onze emoties inwerken. Ze zijn er dan ook perfect in geslaagd om precies de juiste ingrediënten te vinden die samen een geweldige geur vormen. Een heerlijk parfum dat je herinnert aan positieve vibes en een groot geluksgevoel. De geur is samengesteld uit een heerlijke mix van pompelmoes, patchouli en watermeloen.

Patchoeli-olie heeft een sterke, licht zoete en toch betoverende geur. Het donkere, muskus-aardachtige aroma is de perfecte basis voor de warmste geuren. Patchoeli is een aromatisch bloeiende plant, die groeit in een tropisch klimaat. Het behoort tot de familie van muntplanten en produceert grote, geurige bladeren. Patchoeli-olie wordt gewonnen door de bladeren van de plant te drogen en vervolgens de olie uit de bladeren te stomen.

Watermeloen voegt een fruitig, fris aroma toe. Het belangrijkste doel van watermeloen in een parfum compositie is om je op te vrolijken. Dit heerlijke aroma geeft onze geur precies de juiste vrouwelijke twist.

Van citrusgeuren wordt gezegd dat ze je het gelukkigst maken. De etherische olie van grapefruit wordt gewonnen uit de geschilde huid van de vrucht. Het lijkt op zoete sinaasappelolie, maar we kiezen grapefruit boven sinaasappel vanwege de subtiele kruidachtige toon, die precies de juiste kracht toevoegt aan het ME&MATS parfum.

 WAAR KOMT HET VANDAAN?

 

ME&MATS wordt met veel zorg met de hand gemaakt in Nederland . 

Alle kaarsen zijn in Nederland ingepakt door geweldige mensen, die weliswaar een beperking hebben, maar barsten van liefde, trots en talent.

 

me&mats

 

LOVE IT, LETS SHOP >>

 

RELATED ARTICLES