Zag Bijoux back in stock

We hebben goed nieuws! Jullie hebben er even moeten wachten maar we hebben weer hééééél wat nieuwe Zag Bijoux online gezet! Deze collectie fijne juweeltjes behoort zeker tot een van de favorieten in de shop. 

Shop jouw Zag Bijoux online!

 

zag bijoux online

 zag bijoux armband zilver

zag bijoux armband goud

 

 

zag bijoux armband rosé goud

Sinds de lancering van onze shop zijn we officiële verdeler van het Parijse juwelen merk Zag Bijoux. Bij Luxedy kan je de grootste Zag Bijoux collectie online shoppen! We hebben een ruim assortiment van kettingen, armbanden en oorbellen die beschikbaar zijn in zilver, goud of rosé goud.

De juweeltjes zijn onderling erg gemakkelijk te combineren. Ben je toch niet zeker of jouw favoriete armbandjes samen passen? Vraag ons gerust om advies. 

Alle juwelen van dit merk zijn met de hand gemaakt in Parijs van een kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal. Er wordt zelfs een garantie van 2 jaar geboden op de plating. Het voordeel van roestvrij staal is dat dit materiaal niet afgaat op de huid en het is anti-allergisch. Ideaal dus voor de gevoelige huidjes. 

 

zag bijoux ketting

 

Kies voor een infinity teken, romantische arabesk motieven, een palmboom, een modern staafje, sterren, een klavertje vier,... en zoveel andere leuke hangers. Combineer bijvoorbeeld ook verschillende kettingen met verschillende lengtes voor een layered effect. Of heb je al een ketting waarbij je een nieuwe Zag bijoux ketting wenst te combineren, laat het ons weten en wij helpen je graag bij het vinden van de perfect match.

Wij bij Luxedy zijn grote van van Zag Bijoux omdat het fijne elegante juweeltjes biedt tegen erg betaalbare prijzen. Zo shop je al in de collectie vanaf 8,95 euro. Ga snel alle nieuwigheden ontdekken.

Shop jouw Zag Bijoux online!

 

zag bijoux armband

zag bijoux ketting goud

zag bijoux ketting zilverzag bijoux ketting rosé goud

 

RELATED ARTICLES