Dit zijn dé 10 fashion kleuren voor SS2017

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Dit zijn dé 10 fashion kleuren voor SS2017

Ieder seizoen geven we jullie een overzichtje van dé nieuwe fashion kleuren van het aankomende seizoen. En wij zijn heel blij want de kleuren mogen eindelijk weer knallen. Al enkele seizoenen moeten we het doen met veel neutrale en donkere kleuren. Vorig jaar waren Rose Quartz en het lichtblauwe Serenity de kleuren van het jaar, maar dit jaar mag het eindelijk wat opvallender!

Dit jaar is Greenery de kleur van het jaar. Het is een vrolijke grasgroene tint die ons nu al doet verlangen naar de lente. "Dit is de kleur van hoop, van verbondenheid met de aarde. In de lente beginnen we aan een nieuwe cyclus, komt er nieuw leven, het is iets om naar uit te kijken," zeggen de kleur-experten van Pantone Color Institute. 

greenery

 

En wat heeft de rest van het kleurenpallet in petto? We zien voornamelijk zeer levendige en felle kleuren en veel minder neutrale kleuren / pastels dan we gewoon zijn. Deze 10 tinten werden het meest gezien op de runways tijdens New York Fashion Week: 

colors SS2017

Primrose Yellow

Deze felle gele kleur doet ons onmiddellijk verlangen naar de zomer en de bijhorende boterbloempjes in het gras! Wat een heerlijke zonnige kleur. Het wordt mooi gecombineerd met Hazelnut en Island Paradise. 

primerose yellow

primrose yellow

 

Pale Dogwood

Deze roze tint is eerder een rustige kleur. Deze kleur zal zeker een liefhebber worden voor velen! Zachtroze blijft een populaire kleur maar evolueert meer naar nude tinten. Het kan prachtig combineerd worden met meer rijke tinten en bruinige aardetinten. Combineer jouw rosé gouden juwelen met Pale Dogwood. 

pale dogwood

Hazelnut

Een prachtige basiskleur die kan gebruikt worden om eindeloos mee te combineren. Deze kleur is erg dankbaar en kan perfect een heel jaar door gedragen worden.

hazelnut color SS2017

hazelnut color SS2016

 

Island Paradise

De blauwe tinten zijn goed vertegenwoordigd deze lente en zomer! Deze kleur doet ons denken aan prachtige blauwe zeeën en parelwitte stranden. Een op en top zomerse kleur. 

island paradise

island paradise pantone

Greenery

Deze felle groene tint is verkozen tot kleur van het jaar 2017! Het doet ons denken aan frisse jonge blaadjes die we hopelijk snel weer aan de bomen zullen zien verschijnen. Of we ons van kop tot teen in deze kleur gaan steken is nog de vraag... gelukkig zien we deze kleur ook terugkomen in juwelen en accessoires. 

greenery

greenery

 

greenery

Flame

Een op rood gebaseerde oranje kleur. Flamboyant en levendig! Een topper in het SS2017 kleurenpalet die we overal terugzagen op de catwalks. 

flame color SS2017

flame

Pink Yarrow

Nog een knaller! Deze tropische en feestelijke roze kleur maakt ons instant gelukkig. Niet iedereen komt weg met deze felle kleur maar probeer hem te gebruiken in jouw make up, schoenen of accessoires.

pink yarrow

pink yarrow

Niagara

Deze zachte blauwe tint is een van de meest voorkomende kleuren tijdens de lente 2017. Het is een klassieke denim-achtige kleur die erg gemakkelijk te combineren is.

nigara colors SS2017

niagara

 

Kale

Deze khaki groene kleur is een perfecte aanvulling van een zeer levendig kleurenpallet.

kale color SS2017

kale pink

kale

 

Lapis Blue

Dit blauw is een erg energieke kleur! Een navy blauwe kleur is nooit weg te denken tijdens de zomer. Het is een perfect alternatief voor zwart tijdens de warmere maanden. Deze intense blauwe kleur combineert prachtig met zachte groene en roze tinten. 

lapis blue

lapis blue

 

Welke kleur ga jij zeker dragen?

 

 

RELATED ARTICLES