Onze 10 favoriete Snapchat accounts!

Tegenwoordig zijn we een klein beetje geobsedeerd door Snapchat! Gelukkig zijn we niet de enige, hier een overzichtje van de 10 accounts met topvrouwen die wij elke dag met plezier volgen:

 

@JenAtkinhair

Heb je haar inspiratie nodig? Dan moet je Jen zeker direct toevoegen. Ze is de hairstylist van de celebs én is ook super lief en grappig. Je ziet o.a. Khloe Kardashian regelmatig opduiken in haar snaps. Ze geeft ook heel wat geheime styling secrets prijs inclusief de producten die ze gebruikt bij haar celebrity klanten.

Jen Atkin

 

@ChiaraFerragni

Chiara Ferragni, beter bekend als The Blonde Salade, is een fashion blogger, designer en model. Ze werkt continu samen met high end brands en ze reist de hele wereld rond. Ready to get jealous?

Chiara Ferragni

 

@MichelleObama

De First Lady zit nog maar een maandje op Snapchat maar ze is erg actief. Je krijgt een blik achter de schermen van haar activiteiten in het Witte Huis. En ze heeft onmiddellijk ook al een eigen geo filter! Ze gebruikt haar Snapchat account ook om jongeren te betrekken bij haar 'Let Girls Learn'. Wat een geweldige madam! 

Michelle Obamba Snapchat

Michelle Obama

 

@SophiaAmoruso: 

Sophia Amoruso is de oprichtster van een van de snelst groeiende online shops Nasty Gal. Zij is dus de originele #girlboss. Wat kan je op haar account verwachten? Selfies, véél kleding en af en toe een uitbundige karaoke sessie.

Sophia Amoruso

 

@chrissyteigen:

Van kooklessen tot sneak peaks van haar baby Luna… Het leven is nooit saai voor Chrissy en haar echtgenoot John Legend. Momenteel is ze op vakantie in Italië en zie je haar de lekkerste pasta schotels bereiden.

chrissy teigen

 

@SongOfStyle

Aimee Song haar Snapchat is een van de eerste accounts die ik zelf volgde. Ze is een populaire fashion blogger en vlogt ook op YouTube. Op haar Snapchat kan je haar hele leven volgen en verwacht ook een flinke portie fashion inspiratie. De dagelijkse snaps met avocado’s (she’s addicted) moet je er wel bijnemen.

SongOfStyle

 

@KarenaKatrina

 Het dynamische duo Karena Dawn en Katrina Hodgson zijn beter bekend als de Tone It Up Girls. Verwacht heel wat hilarische snap stories met een blik achter de schermen van de Tone It Up HQ, office work out sessies en hun super schattige honden. Ok ik moet het toegeven... soms is het wel erg irritant hoe over-enthousiast deze ladies aan hun training beginnen. 

KarenaKatrina

@GirlWithNoJob

De Amerikaanse studente Claudia gooit echt haar hele leven op Snapchat... hoe vernederend sommige momenten ook mogen zijn. Momenteel voert ze een zware strijd tegen de kilo’s die haar maar niet lijkt te lukken. Verwacht hilarische one-liners over haar geliefde Kardashians, absurd make-up tutorials, veel eten, feestjes en af en toe een work out sessie. Dat deze dame zich niet te serieus neemt, hoef ik vast niet duidelijk te maken... I love her! 

girlwithnojob

 

@PsIMadeThis

Erica Domesek is een DIY guru en de oprichtster van PS I Made This, een geweldige lifestyle site om inspiratie op te doen voor al jouw DIY projecten. Met haar snaps geeft ze een blik achter de schermen van haar projecten, foto shoots en zelfgemaakte hapjes.

psimadethis

 

@celineschh1 en @talisalo

De enige lokale accounts in het rijtje. Volg het leven van deze bff’s in Vlaanderen met de nodige portie glamour. Fashion, food, work-outs, beauty, reizen… alles komt aan bod in de blog van deze super lieve Totally Two dames.

totally two

 

En volg jij Luxedy al op Snapchat? Onze Snapnaam: luxedy of gebruik onderstaande code! ;-) Wij volgen jou zeker terug! 

Luxedy Snapchat 

En wie volg jij graag? Laat het ons weten!

Groetjes,
Dorien 
Dorien Claes

 

RELATED ARTICLES