Deze 5 kleuren moet je in je herfst/wintergarderobe hebben

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Deze 5 kleuren moet je in je herfst/wintergarderobe hebben

De herfst is bijna aangebroken. En een nieuw seizoen = nieuwe collectie! Drink je tas koffie maar op want na het lezen van deze blog wil je niets liever dan shoppen voor een nieuwe garderobe. Wij konden het in ieder geval niet laten om de mooiste herfsttinten voor jou online te zetten. Benieuwd welke herfstkleuren de trend zijn van 2020? Lees dan zeker verder! 

 

Creamy Oatmeal 

Deze verwacht je misschien niet in de herfst! En het klinkt als een gezellig ontbijtreceptje, toch? Zo kun je het ook wel zien. Het basisrecept voor jouw herst/wintergarderobe. Deze crème kleur heeft een licht poederkleurige ondertoon.

De kleur combineert geweldig mooi met andere donkere en warme tinten in dit lijstje, zoals wijnrood. Het is dé basic deze herfst en past in het rijtje van de nude-tinten die deze zomer ook zeer populair waren.

 

 

Rusty Orange

Geen herfst zonder een oranje tint. Dit jaar is de trend een warme en roestige oranje kleur. Het is een stoere kleur, die perfect te combineren is met blauwtinten zoals een toffe jeans of leuk jeansjasje.

Wil je er eerder een classy look van maken? Style het dan met donkerbruine items, zoals een oranje broek met bruine boots.

 

 

Almond Brown 

Deze prachtige amandelkleurige bruine tint zit tussen licht- en donkerbruin in. De kleur combineert vlotjes met verschillende warme tinten. Daarnaast is het een perfecte basic kleur die je doorheen het hele jaar kunt dragen.

Scoor bijvoorbeeld een leuke amandelkleurige rok! Je kunt deze in de zomer dragen met witte top (voor een boho-look) en in de winter combineren met een paar boots en een sweater.

 

 

Faded Green 

We noemen het faded green, want deze tint lijkt op een vervaagde groentint en hangt tegen het grijs aan. Groen is misschien wat uit je comfort zone qua kleur, maar deze faded green is topper in je kast dit najaar. Het straalt heel veel rust uit. Just go for it!

Army Green

It’s all about the greens, deze herfst! Deze kleur groen heeft een bruine ondertoon en is dit seizoen prachtig te combineren met de crème kleur. Afhankelijk van de combinatie die je maakt geeft deze kleur je outfit een stoere look of eerder een landelijke/country look. Het hangt er dus vanaf waar je voorkeur naar uitgaat.

Style deze army groen met gouden accessoires, dat maakt het helemaal af. Sowieso zit je dit seizoen goed met groen. Dus bij twijfel, gewoon doen!

 

Voilà, je bent weer volledig up-to-date met de laatste modetrends. Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt door de nieuwe herfstkleuren van 2020. Kun je niet wachten om je garderobe aan te vullen met deze trendy tinten? Ontdek dan hier welke nieuwe herfst items er op onze website staan.
RELATED ARTICLES