NIEUW Ydence winter collectie

COWGIRL MEETS BOHO

Het is altijd uitkijken naar de nieuwe collectie van Ydence! Jullie geduld is op de proef gesteld, maar deze week was het eindelijk zover en hebben we de volledige wintercollectie 2020 ontvangen. En wat een pareltjes hebben wij mogen uitpakken. Kijken jullie mee?

ydence nieuw

ydence nieuw

 

YDENCE knitwear

Er zitten ook ieder seizoen enkele leuke Ydence truien bij in de collectie. En dat is deze keer niet anders. Wij zijn helemaal fan van de JENN cardigan. Deze is er maar liefst in 3 verschillende kleuren: camel, zwart en oudroze. Deze vesten passen super mooi bij alle nieuwe jurken en rokken van deze collectie. 

De andere truien van Ydence hebben dit seizoen hele leuke details zoals ruffles en pofmouwen! We love it!

 

ydence nieuw

ydence nieuw

ydence nieuw

ydence nieuw

 

Prints prints prints

Ydence is ook altijd sterk in het combineren van de mooiste prints! Deze winter gaan we duidelijk voor boho vibes. Check zeker ook de prachtige kleuren in de printjes. Ze matchen 100% met de mooie knitwear. In sommige van de stoffen zit er ook een fijne gouddraad verwerkt voor een extra sparkly touch!

De prints van Ydence zijn altijd heel gemakkelijk te combineren, de prints bieden eindeloze mogelijkheden door de goed uitgekozen kleurenthema's. En hier en daar zit er zelfs een fijne glitter in de stof. 

ydence nieuw

ydence nieuw

https://www.luxedy.com/collections/ydence

 Door corona kan je tijdelijk de collectie in de winkel in Kalmthout niet bekijken, maar gelukkig staat alles al op onze webshop!

SHOP YDENCE >> 

 

RELATED ARTICLES