Dit zijn dé trendkleuren van het najaar - winter 2016 2017

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Dit zijn dé trendkleuren van het najaar - winter 2016 2017

Twee keer per jaar komt Pantone op de proppen met de belangrijkste trendkleuren van het komende seizoen. De kleuren zijn erg warm te noemen, maar het mag ook knallen. Denk aan mosterd geel, roestrood en smaragd groen. Je hoeft zeker niet jouw hele kleerkast te vervangen. Shop een kledingstuk of accessoire in een trendkleur en je bent weer helemaal mee. 

De kleuren zijn gevarieerd en vrouwelijk. Sommige van deze kleuren zijn misschien wat teveel van het goede om je ermee in een hele outfit te steken, laat ze daarom zeker terugkomen in jouw juwelen en accessoires!

trend kleuren winter 2016 2017

Dompel je onder in het nieuwe fashion seizoen met ons! Wij selecteerden ook telkens een mooie Luxedy favoriet. 

 

Riverside

Dit helder blauw kreeg de mooie naam Riverside. Het blauw is niet te fel en zien we terugkomen in jeans en jasjes. Dit blauw combineert erg mooi met de andere blauwe kleur in dit lijstje Airy Blue. Maar het is ook een topcombinatie met de groene en de paarse kleur uit het lijstje. 

riverside
Miracles handtas

Airy Blue

Dit is één van onze favoriete kleuren van dit najaar. Het is een licht en zachte tint blauw, maar toch perfect geschikt voor de herfst en winter. Deze poederachtige kleur is prachtig in combinatie met taupe. 

airy blue pantone
Ring Miracles

 

Sharkskin

Grijs zien we uiteraard iedere winter weer terugkomen. Het flatteert de meeste mensen dan ook veel beter dan zwart. En het is dan ook bijna met iedere andere tint uit het rijtje perfect te combineren. Combineer de felle kleuren zoals Aurora Red en Lush Meadow met dit grijs om de felle kleuren wat in te tomen. 

shark skin pantone
Oorbellen My Jewellery
My Jewellery uurwerk

Aurora Red

Een prachtige rode tint die we graag op onze lippen of nagels zien verschijnen dit najaar! Niet bij iedereen is rood een ideale match dus accessoires zijn ideaal om deze mooie bloedrode tint te laten terugkomen in jouw outfit.  

aurora red
Miracles armband

Warm taupe

Dit warme taupe is eigenlijk een kleur die perfect een heel jaar lang te dragen is. Het is een mooi bruin grijze tint met een tikkeltje roos erin. Elk seizoen zit er wel een neutrale kleur tussen die goed combineert met alle andere kleuren. Maar combineer bijvoorbeeld eens met wit voor een verrassend mooie winterlook. 

warm taupe pantone 
Taupe silis

 

Lush Meadow

Oh wat een prachtige smaragd groene kleur! Dit is zéker een van onze favorieten uit het lijstje. Deze kleur zorgt voor contrast en een beetje pit in jouw garderobe. Deze opvallende kleur combineert heel erg mooi met taupe en grijs. Groen wordt weer draagbaar dit najaar! 

lush medow
groene ring orelia 

Armband orelia

Spicy Mustard

Nog zo'n geweldige kleur is deze gele mosterd tint. Combineer met zwart of bruin voor een meer ingetogen look. 

spicy mustard 

Potter's Clay

De kleur van natte rode klei kunnen we wel smaken. Het heeft iets weg van een klassieke cognac kleur. Deze kleur is gemakkelijk te combineren met de iets fellere in de reeks en hoort perfect thuis in de herfst.

potters clay

 

Dusty Cedar

Deze kleur van ceder hout doet ons een beetje een oud roze. Deze aardse kleur is een heerlijke warme winterse kleur die gemakkelijk te combineren is. 

dusty ceder pantone
silis

  

Badacious

 Bodacious betekent stoutmoedig, brutaal. Dit is een vrij felle paarse tint die we niet zo gauw zouden verwachten in het najaar, maar combineer met grijs of taupe en je zal versteld staan van het resultaat. Wil je een gesofisticeerde statement maken? Dan is dit de kleur voor jou!

paars
 orelia

Welke is jouw nieuwe favoriete kleur? 

Groetjes,
Dorien 
Dorien Claes

 

 

RELATED ARTICLES