Hoe jouw IKKI uurwerk combineren?

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 1 comment
Hoe jouw IKKI uurwerk combineren?

Slechts 2 weken geleden lanceerden we een nieuw model in de IKKI uurwerken collectie: Danny! Dit uurwerk, dat beschikbaar is in goud, rosé goud, zilver en zwart, werd meteen al een topseller in onze shop! Als jullie ons volgen op Facebook of Instagram dan hebben jullie ongetwijfeld deze topper al enkele keren zien voorbijkomen. Dit fijne uurwerk heeft een grote duidelijke wijzerplaat en het bandje is gemaakt van mesh metaal. Helemaal on trend dus! 

IKKI uurwerk danny

Voordelen:

  - De sluiting kan versteld worden in iedere polsmaat.
  - Het uurwerk is spatwater bestendig.
  - Super gemakkelijk te combineren.
  - Twee jaar garantie!

    

   Hoewel dit uurwerk uit mesh metaal ook perfect afzonderlijk kan gedragen worden, geven we je graag enkele tips hoe je jouw uurwerk leuk kan combineren. Wij zien immers graag volle polsjes! 

    

   Goud >> Laurence Delvallez

   Het gouden model heeft ook een prachtige gouden wijzerplaat. We combineren dit horloge met een fijn setje van Laurence Delvallez armbanden. Geel goud is aan een heuse opmars bezig. In de nieuwe najaarscollectie van Laurence Delvallez wordt er enkel gewerkt met (mat) goud... een perfect match dus. Dit in combinatie met vele oudroze en grijze tinten, erg gemakkelijk te combineren! 

   IKKI uurwerk met Laurence Delvallez armbanden

    

   Zwart >> Silis

   Vorig jaar zagen we gun metal black al in enkele collecties opduiken. Dit zwarte metaal is er dit seizoen hélemaal! Dit zwarte uurwerk is dan ook al meteen het meest verkochte model in de collectie. Wij combineren het het liefst met de nieuwe armbanden uit de Silis and the City collectie

   IKKI uurwerk zwart met Silis armbanden

    

   Zilver >> My Jewellery

   De koele types onder ons zweren bij zilver... en ze hebben gelijk! Kijk hoe mooi dit zilveren uurwerk combineert met de armbanden van My Jewellery

   IKKI uurwerk zilver met My Jewellery armbanden

    

   Rosé goud

   Wow... dit rosé gouden uurwerk van IKKI heeft eigenlijk helemaal niets extra nodig. We combineren het hier dan ook met een fijn armbandje uit de collectie van LineArgent. De juwelen van het Spaanse merk LineArgent zijn gemaakt van 925 sterling zilver met een duurzame rhodium plating. Door deze dikke plating kan je erg lang van de prachtige rosé gouden kleur genieten.

   Rosé gouden uurwerk IKKI met LineArgent armband

    

   Welk setje vind jij het leukst? Laat het ons weten!

   Groetjes,
   Dorien 
   Dorien Claes

    

   RELATED ARTICLES