Miracles by Annelien Coorevits steunt Think Pink

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Miracles by Annelien Coorevits steunt Think Pink

Annelien Coorevits slaat, samen met haar partners Hilde en Wim De Valck, de handen in elkaar met Think Pink. Think Pink is een Belgische vzw die de strijd aangaat tegen borstkanker. Zij vragen meer aandacht voor borstkanker en screeningsmammografie. En uiteraard proberen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor wetenschappelijk onderzoek. 

 

think pink annelien coorevits

 

Een heel aantal roze items werden geselecteerd voor de Think Pink collectie van Miracles. Bij aankoop van één van deze roze toppers uit de collectie wordt een deel van de opbrengst geschonken aan Think Pink. Dit initiatief kunnen wij alleen maar 100% steunen! Als je weet dat 1 op 8 vrouwen wordt getroffen door borstkanker, kent jammer genoeg iedereen wel iemand die er mee te maken krijgt. Borstkanker is de meest voorkomende kanker bij vrouwen. Hoe sneller dit kan opgespoord worden, hoe groter de kans op genezing. Draag ook jouw steentje bij! 

 

think pink miracles by annelien coorevits

Enkele jaren geleden droeg Annelien Coorevits ook al belangeloos bij aan de Think Pink kalender. Nu zet Annelien de samenwerking voort met deze prachtige Think Pink collectie. 

>> Think Pink collectie van Miracles by Annelien Coorvits <<

 

miracles by annelien coorevits think pink

 

RELATED ARTICLES