Stijladvies gespot: dit zijn dé najaarstrends van 2016!

In Luxedy Blog - Wij inspireren je met de mooiste collecties en styling tips 0 comments
Stijladvies gespot: dit zijn dé najaarstrends van 2016!

De zomer mag wat mij betreft nog even blijven duren, maar toch denk ik al aan de fashion trends van de herfst- en wintermaanden. Welke trends zien we de vier laatste maanden van het jaar opduiken?

Hieronder geef ik je een overzichtje van dé najaarstrends van 2016! 

 

#1 Donkerblauw

Zo donkerblauw dat het bijna zwart is! Deze kleur wordt nog dieper en de donkere tinten zorgen voor een intense look & feel. Natuurlijk horen daar ook prachtige accessoires bij. Wat dacht je van dit mooie uurwerk?

 

dark blue trend fall 2016Dark Navy Blue Fall Trend 2016

 

#2 Leder, leder, leder

Jong gele(de)rd, is oud gedaan. Ja: leder is een trends die al meerdere seizoenen meegaat. Ook dit najaar zien we de trend de revue passeren! Van lederen jassen en broeken tot lederen accessoires en zelfs hoeden: aan keuze geen gebrek. En die snake print kunnen we ook zeker smaken!

Leather Fashion Trend 2016

 

En ja hoor, het mag ook fake zijn! De handtassen van Miracles zijn gemaakt van kwalitatief eco leder! 

Handtassen Miracles

De snake print zien we ook in de schoenen terugkomen! Deze prachtige schoenencollectie is beschikbaar vanaf eind augustus... Stay tuned!

Vanessa Wu collectie

 

 

#3 Riverside, baby

Naast een plaats in Californië is Riverside een prachtige helderblauwe kleur waarvan ik blij ben dat ze in het trendlijstje van 2016 staat! De kleur lijkt een beetje op spijkerblauw, maar geeft je outfit wel een ultra stijlvolle toets. Ideaal om deze armband van Laurence Delvallez bij te dragen. 

 

Riverside Fall trend 2016riverside blue fall trend 2016

 

#4 Minimalisme

De herfst en winter zorgen ook voor een tikkeltje minimalisme in je kleerkast. Voornamelijk bij schoenen, maar aarzel vooral niet om even verfijnde, minimalistische accessoires te dragen.   

 Orelia juwelen

 

 

#5 Pasteltinten

Ze waren vorig jaar van de partij, en dat is komende maanden niet anders: pasteltinten! Voor wie zich niet comfortabel voelt bij een pastelkleurige outfit van kop tot teen, kan nog altijd pastel op een subtiele manier verwerken via sjaaltjes. Ideaal, nietwaar? 

pastel fall 2016sjaaltjes pastel

 

Of neem een kijkje in de Peaches & Cream collectie van Laurence Delvallez! 

Laurence Delvallez wintercollectie 2016

 

#6 Flared everything

Opvallend: de mode staat dit najaar in het teken van de zogezegde A-lijn. Zowel broeken als kleedjes zijn wijder naar onderen toe. Opgelet: niet voor iedereen weggelegd! :-)

Flared trouwsers Trend 2016 fallA-line fall trend 2016

 

#7 Aandacht voor hals en nek

Last, but not least: dit najaar krijgt de hals van de vrouw extra aandacht! Modebronnen hebben het in de eerste instantie over hoge kragen, maar ook sierlijke sjaals en langere oorbellen doen hun werk. 

En hoe kan je nu beter jouw hals accenturen als met een choker? Op de catwalks zien we overal opvallende statement chokers opduiken! 

Statement choker fall trend 2016

Wij hebben een choker collectie die iets meer draagbaar is! ;-)

choker my jewellery

 

 

En jij, welke trend verkies jij? Laat het mij weten!

Groetjes,
Dorien 
Dorien Claes

 

RELATED ARTICLES